FlowerFall

Friday, 20 September 2013

Bukan Dengki , Bukan Iri ........Tapi.......entahlah ;|

Dengan Nama ALLAH yang Maha Pengasih Lagi Maha penyayang .
  |اللهم صلى على محمد |

ALLAHU.
Jauhkan aku dari perasaan Hasad dan Dengki . Amin .

Fuhhh.. *tiup blog, HABUK habaq hangg!

Awal bulan september ni, ramai la kawan-kawan Eyda yang siap-siap pack barang, medical checkup, and so on utk persediaan diorang nak fly. Ramai kot kawan-kawan yang nak fly. *jordan, scotland, beijing, mesir, ireland.
#Berbangga kejap kawan belajar oversea~~~

Lepas sorang, sorang update status kat FB pasal diorang nak fly. Serius, Eyda bangga kawan-kawan ramai dapat belajar luar negara, ambil pengalaman belajar jauh di tempat orang. Nanti boleh share dgn kami.


Ape kaitan dengan tajuk ??



Tipu la kann kalau cakap bangga dan gembira aje...sure la ade perasaan jeles tu sikit. update kat fb, huhu.. Tapi, cepatcepat kene istighfar balik..



Allah tahu mana tempat yang terbaik untuk kita. Tak perlu la nak cemburu bagai. Bersyukurlah di mana kita berada sekarang. Kerana mungkin ada juga yang takde kesempatan langsung nk further study even dalam malaysia pun, even ipt AWAM sekalipun.

Ya Allah.
Sungguh . Kau jauhkan lah persaan yang tidak baik ini. Dari diri kami. Allahu.

# kawankawan yang dah jauh tu , hatihati, jaga diri, jangan lupa eyda taw!
# balik malaysia jgn lupa bawa ole-ole >.<
# salam sayang from malaysia

No comments:

Post a Comment